Концерт "Избери своето бъдеще!"


Заповядайте на концерт „Избери своето бъдеще!“ в подкрепа на кампанията за европейските избори на 26 май „Този път ще гласувам“. Този път няма само да сме активни и да изразяваме мнението си, но и ще пеем! Със Стефан Вълдобрев, Михаела Филева, Графа, Михаела Маринова и Рафи.

Концертът ще бъде на 21 април 2019 г., неделя, от 19 часа в София лайв клуб в подлеза на НДК. Входът ще бъде отворен от 18.30 ч.

Входът е свободен, но е необходимо да вземете предварително безплатни пропуски от Информационния център на Европейския съюз в Дома на Европа, ул.“Раковски“ 124, София или от София Лайв Клуб. Всеки има право да вземе до два билета и те ще бъдат раздавани до изчерпване на местата.

Работното време на Информационния център е от понеделник до петък от 10 до 13 ч. и от 14 до 17 ч., а в събота: от 11 до 15 ч., а на София Лайв Клуб - четвъртък, петък и събота след 18 ч.

Ако не успеете да вземете своите пропуски, може да дойдете на място в неделя. Преди събитието ще допускаме публика без пропуски до запълване на капацитета на залата.

Концертът се организира от Европейския парламент в България в партньорство със сдружение „Избери България“.

Ще ви очакваме, за да се забавляваме заедно!

Кога

-

Къде

Sofia Live Club
1 НДК подлез
София 1000
Bulgaria

За връзка

Таня Чунтова