Дискусионна среща „Европа за гражданите”

На 18 април 2019 г. от 11,00 ч. в 8-ма семинарна зала на ПУ „П. Хилендарски” – гр. Пловдив, ул. „Цар Асен” №24 - ще се проведе дискусия със студенти и представители на местни граждански организации на тема „Младежта говори за Европейския съюз”. Срещата ще се концентрира върху предоставянето на възможности за участие на гражданите на ЕС при формиране на европейските политики за развитие и практически насоки за тяхното включване в тези процеси. Ще се представят практически насоки за участие в Програма „Европа за гражданите”, източници за информиране в изборите за Европейски парламент през 2019 г. Ще се предостави и допълнителна информация за защита на правата на европейските граждани и възможностите им за свободно движение, образование и развитие във всичките ни житейски аспекти в рамките на ЕС.

Организатори на събитието са Информационен център „Европа Директно – Пловдив”, Програма „Европа за гражданите”, Факултет по икономически и социални науки към ПУ и Център „Образование за демокрация“.

За допълнителна информация можете да се обръщате към Красимир Лойков, ел. поща - eudirect.plovdiv@centerbg.org, тел.: 0888 625096

Кога

-

Къде

ПУ „П. Хилендарски” , 8-а семинарна зала
ул „Цар Асен” №24
Пловдив 4000
Bulgaria

Ще присъствате ли?