Семинар „EuroUni” в Ямбол

Ямболска търговско-промишлена палата организира семинар „EuroUni” за студентите от Факултета по техника и технологии в град Ямбол на 4 Април 2019 от 11 часа в зала 225.


Семинарът е част от информационна кампания по европейския проект “Вашият глас за Европа - Your EU Vote”, по който Ямболска търговско-промишлена палата започна работа в края на 2018 година. Проектът е финансиран директно от Европейския парламент и има за цел да осигури на гражданите непартийна и фактическа информация в периода до Европейските избори на 26 май 2019 г., като стимулира участието на гражданите в изборите за Европейски парламент и подобри разбирането им за настоящите и бъдещите политики и функциите на Европейския парламент и Европейския съюз.
Семинарът „EuroUni” има за цел да стимулира дебатите и ангажираността на студентската общност в Ямболска област, в най-важния европейски демократичен процес.


В семинара ще вземе участие г-н Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в София, който ще представи кампанията на Европейския парламент „Този път ще гласувам” и причините, поради които тези избори са толкова важни за бъдещето на Европейския съюз.

Програмата на събитието можете да намерите тук.

Кога

-

Къде

Факултет по техника и технологии, зала 225
ул Граф Игнатиев 38
Ямбол 8600
Bulgaria

За връзка

Таня Чунтова